Філософія : навчальний посібник для семінарських занять та самостійної роботи студентів – іноземних громадян 1-го курсу медичних та фармацевтичних факультетів - Утюж, Ірина Геннадіївна; Спиця, Наталя Валеріївна; Сепетий, Дмитро Петрович; Мегрелішвілі, Марія Олексіївна (ЗДМУ, 2019)
Навчальний посібник містить тематику та плани семінарських занять, словник, контрольні питання, завдання для самостійної роботи, питання, що виносяться на диференційний залік. Призначений для студентів – іноземних громадян 1-го курсу медичних та фармацевтичних факультетів.