Щодо створення нового комбінованого лікарського засобу для лікування туберкульозу з метою зменшення побічної дії базового препарату - Хромильова, Ольга Володимирівна; Кучеренко, Людмила Іванівна; Бєленічев, Ігор Федорович; Портна, Олена Олексіївна; Растворов, Олександр Анатолійович (ДВНЗ ТДМУ, 2014)
Створення нового комбінованого лікарського засобу для лікування туберкульозу
Keywords: тіотриазолін; ізоніазид; туберкульоз; побічні дії