Моделі досвіду буття в чужому просторі (на прикладі творів М. Левицької та Є. Сенік) - Сидоренко, Оксана Василівна (My University, 2025)
Тема вигнання і вигнанця є однією з найпрезентабельніших у сучасній гуманітаристиці, адже проблема міграції піднімає величезний пласт питань, дослідження яких відбувається крізь призму рефлексії різних наукових парадигм: соціологічної, економічної, психологічної, культурологічної, історичної тощо.