Методика CLIL в медичних університетах - Куліченко, Алла Костянтинівна (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2023)
Сучасна соціальна та комунікативна динаміка вимагає від освітян переосмислення ролі іноземних мов у освітньому процесі. Оскільки навчання майбутніх фахівців спілкуватися іноземною мовою в спеціалізованому робочому середовищі є важливим для взаємопов’язаного суспільства ХХІ ст.