Українська мова : зб. екзаменаційних завдань з української мови для слухачів Центру підготовки іноземних громадян - Васецька, Лариса Іванівна; Гринь, Юлія Валеріївна; Манаева, Галина Сергіївна; Новікова, Ірина Георгіївна (Запорізький державний медичний університет, 2018)
Збірник екзаменаційних завдань з української мови призначений для перевірки знань слухачів Центру підготовки іноземних громадян. У збірнику подаються завдання письмового та усного іспитів, які проводяться по закінченню навчання у І та ІІ семестрах. Комплекс екзаменаційних завдань призначений для визначення рівня сформованості мовної, мовленнєвої та комунікативної компетенцій у іноземних громадян. Рекомендуються для використання в освітньому процесі.
Викладений ознайомлювальний фрагмент.
Keywords: іспит; українська мова; завдання; довузівський етап підготовки