Пропедевтика внутрішньої медицини : курс лекцій для студ. ІІІ курсу та студ.-іноземних громадян мед. ф-тів спец. 222 «Медицина», 228 «Педіатрія» - Сиволап, Віталій Вікторович; Лукашенко, Ланна Віталіївна; Лихасенко, Іветта Валеріївна (Запорізький державний медичний університет, 2022)
Навчальний посібник розроблено у відповідності до програми навчальної дисципліни «Пропедевтика внутрішньої медицини» для підготовки фахівців відповідно до «Стандарту» другого (магістерського) рівня вищої освіти України галузі знань 22 «Охорона здоров’я» спеціальності 222 «Медицина» та 228 «Педіатрія».