Профілактиктичні засоби у тренувальному процесу волейболістів масових розрядів - Сєдіна, А. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2025)
Мета дослідження – визначення ефективних засобів профілактики спортивного травматизму у волейболі (на матеріалі тренувального процесу спортсменів масових розрядів).
Keywords: тези доповідей