Ультрадисперсні частинки промислового аерозолю металургійного виробництва, оцінка впливу на здоров’я працюючих - Шаравара, Лариса Павлівна; Дмитруха, Н. М. (Харків : ХНМУ, 2023)
Мета дослідження – гігієнічна оцінка умов праці, визначення концентрації, дисперсності та елементного складу промислового пилу, присутнього у повітрі робочої зони основних та допоміжного цеху металургійного виробництва.