Аналіз випадку фульмінантної форми гепатиту В, який закінчився летально у хворого 41 року - Богдан, І. І.; Федько, К. О. (Запорізький державний медичний університет, 2019)
Мета дослідження – проаналізувати динаміку клінічних та лабораторних змін у хворого 41 року із летальним наслідком фульмінантної форми гепатиту В. Матеріали та методи. У дослідженні було проведено аналіз історії хвороби пацієнта 41 року (№ 7567), який лікувався у відділенні реанімації Запорізької обласної інфекційної лікарні з діагнозом «Вірусний гепатит В, фульмінантна форма». Обробка клінічних та лабораторних даних, результатів морфологічного дослідження аутопсійного матеріалу проводилась методами аналізу та опису отриманої інформації.
Keywords: тези доповідей