Структура клінічних випадків легеневого туберкульозу у військовослужбовців із лікарсько стійким туберкульозом - Кошкалда, Ю. М. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2025)
Мета – встановити структуру клінічних випадків легеневого туберкульозу у військовослужбовців із лікарсько стійким туберкульозом.
Keywords: тези доповідей