Шляхи відновлення рослинного світу та небезпеки вирощування лікарської рослинної сировини в умовах війни - Язловська, В. Д. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2023)
Метою дослідження. З’ясувати наслідки війни для рослинного світу (включаючи представників лікарської рослинної сировини які зазнали найбільших втрат) та виділити рекомендації для відновлення рослинного світу.
Keywords: тези доповідей