Використання навчальних роликів та відеофільмів при викладанні пропедевтичної педіатрії англомовним студентам - Соляник, Олександра Вячеславівна (Запорізький державний медичний університет, 2020)
Розвиток сучасної системи освіти нерозривно пов'язаний з впровадженням в навчальний процес різноманітних форм і способів активного навчання. Використання мультимедійних технологій дуже важливо прі навчанні студентів – медиків. Вивчення клінічних дисциплін для англомовних студентів має деякі труднощі, а саме спілкування з дітьми та їх батьками, які не знають англійської мови. Це затрудняє спілкування, збір анамнезу.
Keywords: мультимедійні технології; навчальний ролик; відеофільм; англомовні студенти; пропедевтична педіатрія