Навчально-методичне забезпечення підготовки фахівців в галузі знань “Охорона здоров’я” - Довбиш, Михайло Афанасійович; Бачурін, Георгій Вікторович; Губар, О. А.; Довбиш, Ігор Михайлович; Міщенко, Олена Михайлівна (Тернопіль, ТНМУ, «Укрмедкнига», 2020)
Підвищення якості навчального процесу при підготовці фахівців з урології в галузі знань “Охорона здоров’я” є одним із важливих питань для практичної медицини. Формування майбутнього лікаря-уролога, становлення його як особистості є суттєвою вимогою виконання комплексної підготовки студентів протягом всього терміну навчання [2, 3].
Keywords: тези доповідей