Єрсиніоз - полісимптомна хвороба зі складною діагностикою - Усачова, Олена Віталіївна (My University, 2024)
Єрсиніоз – гостра антропозоонозна кишкова інфекція, що супроводжується токсико-алергічними реакціями з особливістю клінічного перебігу у вигляді полісистемності ураження.