Психогігієна в умовах війни: як зберегти себе і своїх близьких - Шеставіна, Н. С. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2023)
Мета дослідження. Ознайомлення з поняттям «психогігієна» та виявлення її значення. Окрім того, розкриття основних принципів, методів та прийомів, які сприяють збереженню та відновленню психічного здоров'я.
Keywords: тези доповідей