Фармацевтична хімія. Змістовий модуль 3.2. Аналіз якості лікарських речовин та лікарських форм в умовах аптеки [Посібник для викладачів] - Моряк, З. Б.; Скорина, Д. Ю.; Шабельник, К. П.; Парнюк, Н. В.; Бидненко, А. С.; Моряк, Зінаїда Броніславівна; Скорина, Дмитро Юрійович; Шабельник, Костянтин Петрович; Парнюк, Наталя Вікторівна; Бідненко, Олександр Сергійович (Запорізький державний медичний університет, 2017)
Поданий посібник з фармацевтичної хімії складено з урахуванням вимог кредитно-модульної системи організації навчального процесу у вищих медичних і фармацевтичних навчальних закладах III-IV рівнів акредитації. Посібник призначений для викладачів, які навчають студентів-іноземних громадян IV курсу ІІ міжнародного факультету (спеціальність «Фармація»).