Сучасні інноваційні форми та технології викладання на кафедрах Запорізького державного медичного університету - Соколовська, Ірина Анатоліївна; Слонецька, Олександра Генадіївна; Шахбазова, Айтен Іслам кизи (Запорізький державний медичний університет, 2016)
Пропонуємо вам розглянути сучасні інноваційні форми та технології в освіті. Одним із шляхів модернізації освітньої системи України постає упровадження в навчальний процес ВНЗ інноваційних педагогічних технологій і методів. Інновації (італ. іnnovatione- новизна, нововведення) - нові форми організації діяльності і управління, нові види технологій, які охоплюють різні сфери життєдіяльності людства
Keywords: тези