Фізична та колоїдна хімія. Колігативні властивості розчинів : навч. посіб. для студ. ІІ курсу фарм. ф-тів спец. «Фармація» та «Технології парфумерно-косметичних засобів» - Каплаушенко, Андрій Григорович; Самелюк, Юрій Геннадійович; Фролова, Юлія Сергіївна (Запорізький державний медичний університет, 2021)
Навчальний посібник складено відповідно до програми з фізичної та колоїдної хімії для студентів закладів вищої освіти МОЗ України III-ІV рівнів акредитації для спеціальностей 226 «Фармація» та 226 «Технології парфумерно-косметичних засобів». Навчальний посібник побудовано за загальними темами фізичної хімії. Рекомендовано для використання при вивченні дисципліни, підготовці студентів деної формі навчання,лекцій, практичних занять з фізичної хімії.