Вивчення прихильності до лікування серед хворих на розсіяний склероз - Ткаченко, Наталя Олександрівна; Рижкова, С. Є. (My University, 2024)
Мета роботи- вивчити прихильності до лікування серед пацієнтів з розсіяним склерозом для подальшого удосконалення фармацевтичної допомоги таким хворим.
Keywords: тези доповідей