Роль дослідницької складової у формуванні професійних компетентностей майбутніх фармацевтичних фахівців - Ткаченко, Наталя Олександрівна; Червоненко, Наталія Михайлівна; Демченко, Вікторія Олександрівна; Маганова, Тамара Валеріївна; Литвиненко, Ольга Веніаміновна; Демченко, Валерій Олегович; Зарічна, Тамара Пантелеймонівна (My University, 2023)
Не зважаючи на різні суспільні й економічні виклики, у тому числі воєнний стан в Україні, продовжується реформування професійної освіти у галузі знань 22 Охорона здоров’я. Так, наприкінці 2022 року наказом Міністерства освіти і науки України № 981 було затверджено та введено в дію Стандарт вищої освіти другого (магістерського) рівня (далі – Стандарт), галузі знань 22 Охорона здоров’я спеціальності 226 Фармація, промислова фармація спеціалізації 226.01 Фармація; 226.02 Промислова фармація.