Морфофункційна характеристика сенсомоторної кори головного мозку щурят після антенатального введення тіотриазоліну - Зідрашко, Галина Анатоліївна; Алієва, Олена Геннадіївна; Таврог, Маріанна Львівна; Потоцька, Олена Іванівна (My University, 2021)
Відомо, що не тільки важкі пошкодження, але навіть недорозвиток мозку у ембріогенезі, після народження майже ніколи повністю не компенсуються. Ось чому виникає необхідність рішення питань про можливість стимулювання розвитку мозку у період ембріогенезу.