Досвід використання змішаної форми навчального процесу на кафедрі фтизіатрії і пульмонології - Разнатовська, Олена Миколаївна; Ясінський, Роман Миколайович (Запорізький державний медичний університет, 2021)
Уже протягом року заклади вищої освіти в умовах епідемії COVID-19 застосовують нові умови навчального процесу. Так у Запорізькому державному медичному університеті було впроваджено змішану форму навчання у режимі реального часу згідно розкладу із застосуванням дистанційних методик викладання.
Keywords: змішана форма навчання; фтизіатрія