Синтез та дослідження фізико-хімічних властивостей 4-R-5- (5-бромтіофен-2-іл)-4Н-1,2,4-тріазол-3-тіолів та їх оцтових кислот - Саліонов, Володимир Олександрович; Фурик, Олена Олександрівна; Будівська, Х. О. (Дрогобич : ЦФЕНД, 2023)
Пошук нових синтетичних біологічно активних речовин є актуальним та перспективним. Нові молекули крім високих показників фармакологічної дії повинні мати низьку токсичність, а також бути доступними для синтезу.