Психоемоційний стан вагітних з гіпертензивними розладами - Кириченко, Михайло Михайлович (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2025)
Мета роботи: провести оцінку психоемоційного стану вагітних з гіпертензивними розладами.
Keywords: тези доповідей