Фізична терапія, ерготерапія при захворюваннях органів дихання : навч. посіб. для студ. ІІI-IV курсу мед. ф-ту за програмою навч. дисципліни "Пропедевтика внутрішньої медицини (за професійним спрямуванням)", спец. 227 "Фізична терапія, ерготерапія" - Михайловська, Наталія Сергіївна; Шершньова, Оксана Володимирівна; Лісова, Оксана Олександрівна (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2025)
Навчальний посібник до практичних занять та самостійної роботи студентів 3-4 курсу складено відповідно до програми навчальної дисципліни «Пропедевтика внутрішніх хвороб (за професійним спрямуванням)», 227 «Фізична терапія, ерготерапія». Видання має на меті допомогти студентам краще засвоїти матеріал під час самостійної роботи, підготуватися до практичних занять, підсумкового контролю та може бути використаний у навчальному процесі при вивченні дисципліни «Пропедевтика внутрішніх хвороб (за професійним спрямуванням)».