Модернізація освітнього процесу на кафедрі гістології, цитології та ембріології - Сирцов, Вадим Кирилович; Ключко, Світлана Сергіївна; Хитрик, Аліна Йосипівна; Завгородня, Марія Ігорівна; Таврог, Маріанна Львівна; Syrtsov, V. K.; Kliuchko, S. S.; Khytryk, A. I.; Zavhorodnya, M. I.; Tavroh, M. L. (ТДМУ, 2015)
В умовах реалізації основних освітніх програм в рамках Болонського процесу важливе місце набуває інтерактивна технологія викладання. У статті за допомогою системного аналізу, анкетування та опитування студентів і викладачів досліджено сучасні методики викладання дисципліни, які впроваджуються в освітній процес на кафедрі гістології, цитології та ембріології ЗДМУ. Запропоновані інтерактивні методи створюють комфортні умови навчання, за яких студент відчуває свою успішність, інтелектуальну спроможність, що робить більш продуктивним сам процес навчання.
Modernizetion of the education process at the department of the histologe cytology and embryology
Keywords: болонський процес; студенти; інтерактивний метод