Роль лікаря в 21 столітті: етика, глобальні виклики та професійна відповідальність - Лашкул, Дмитро Андрійович (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2024)
У контексті глобалізованого світу та українських реалій, роль, значення, відповідальність та цінність лікаря стають об'єктом пильного аналізу та дискусії. Лікар в сучасному суспільстві виконує не лише функції лікування, а й виступає символом моральності, етики та професійної зграбності.