Методичні підходи до стандартизації гелю детоксикуючого для очищення шкіри і волосся від важких металів і радіонуклідів - Ґудзь, О. В.; Роїк, О. М. (Запорізький державний медичний університет, 2011)
Виконано основні етапи роботи зі стандартизації косметичної продукції. Визначено тип нормативного документу, визначено та ідентифіковано об’єкт стандартизації, встановлено вимоги до якості і безпеки косметичної сировини. Выполнены основные этапы работы по стандартизации косметической продукции. Определе тип нормативного документа, определен и идентифицирован объект стандартизации, установлены требования к качеству и безопасности косметического сырья. The basic stages of work on standardization of cosmetic products are executed. The type of normative document is assigned, object of standardization is defined and identified, requirements to quality and safety of cosmetic raw material are set.
Keywords: стандартизація; детоксикуючий гель; важкі метали; радіонукліди; стандартизация; детоксицирующий гель; тяжелые металлы; радионуклиды; standartization; detoxication gel; heavy metal’s salts