Огляд використання засобів фітнесу у корекції фізичного стану спортсменів збірної ЗДМУ з футзал - Варданян, А. Ю. (Запорізький державний медичний університет, 2022)
Мета – науково обґрунтувати застосування засобів фітнесу для корекції фізичного стану спортсменів студентської збірної команди ЗДМУ з футзалу.
Keywords: тези доповідей