Дума «Плач невольників» у художній системі творів Д. Мордовцева (на матеріалі роману «Сагайдачный» та повісті «Крымская неволя») - Гринь, Юлія Валеріївна (Херсон: Молодий вчений, 2018)
Стаття присвячена аналізу народної думи «Плач невольників» в художній системі творів Д. Мордовцева.
Keywords: Мордовцев; Мордовець; інтертекст; дума; фольклор