Українська мова як іноземна. Практикум: компресія тексту : для студентів ІІ курсу спец. «Фармація, промислова фармація». Ч. II - Гейченко, Катерина Іванівна; Бондар, Юлія Олександрівна; Гнатенко, Світлана Анатоліївна; Полежаєва, Н. А. (Запорізький державний медичний університет, 2020)
Практикум (частина ІІ) призначений для навчання студентів - іноземних громадян ІІ курсу спеціальності 226 «Фармація, промислова фармація» в ІV семестрі відповідно до Робочої програми навчальної дисципліни «Українська мова як іноземна» і складається з 6 розділів та 29 тем фахової та соціокультурної сфери. Мета практикуму – розвиток й активація вмінь та навичок різних видів читання фахових текстів (на матеріалах з аналітичної, органічної, фізичної та колоїдної хімії, фармацевтичної ботаніки, історії розвитку фармації) і текстів соціокультурної сфери; засвоєння основних лексико-граматичних моделей наукового стилю; вдосконалення комунікативно-мовленнєвих умінь компресії текстів.