Мотиваційні аспекти при використанні онлайн-курсів в навчальному процесі - Візір, Вадим Анатолійович; Деміденко, Олександр Вікторович; Садомов, Антон Сергійович; Приходько, Ігор Борисович (ТДМУ, 2017)
Загалом, для успішного онлайн-навчання необхідно стати мотивованим і організованим студентом та навчитись контролювати процес навчання. Цей спосіб навчання важкий, адже часто доводиться шукати потрібну інформацію, відсіювати зайве та аналізувати самостійно, що потребує багато часу, але, водночас, є надзвичайно дієвим для глибшого засвоєння інформації. Важливо розуміти, що онлайн-курси це такий же спосіб навчання, як і університет, офлайн курси, книги. Головне – наявність справжньої зацікавленості у певних знаннях.