Кишкові інфекції. Ч. 2 : навч. посіб. для сам. підготовки лікарів-інтернів первинної та післядипломної спеціалізації спец. 222 «Медицина» спеціалізації «Інфекційні хвороби» - Рябоконь, Олена Вячеславівна; Оніщенко, Тетяна Євгенівна; Корнієнко, Олена Олександрівна; Черкаський, Володимир Васильович (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2025)
Відповідно до навчальної програми з «Інфекційних хвороб» (2023 р.), рівня підготовки лікаря-інтерна первинної та післядипломної спеціалізації, спеціальності «Інфекційні хвороби», ЗДМФУ, галузь знань 22 «Охорона здоров’я», спеціальність 222 «Лікувальна справа».