Можливості фітохімічної лабораторії навчально-наукового медико-лабораторного центру з віварієм Запорізького державного медико-фармацевтичного університету - Одинцова, Віра Миколаївна (My University, 2025)
Метою роботи було поділитися можливостями Фітохімічної лабораторії задля популяризації науки Запорізького державного медико-фармацевтичного університету та з можливістю пошуку майбутніх партнерів для сумісної співпраці.
Keywords: тези доповідей