Апітерапія, як складова фармакотерапії стресових станів - Хворост, О. П.; Шпичак, О. С.; Рудник, Анна Михайлівна; Скребцова, К. С. (My University, 2025)
Мета – аналіз стану застосування апітерапії у комплексній фармакотерапії різних захворювань та при стресових станах.
Keywords: тези доповідей