Основи фізичної терапії, ерготерапії - Волох, Наталя Генріхівна; Гурєєва, Антоніна Михайлівна; Дац, Дмитро Ігорович; Дорошенко, Едуард Юрійович; Івченко, Анна Олексіївна; Канигіна, Світлана Миколаївна; Ляхова, Інна Миколаївна; Олійник, Михайло Олександрович; Черепок, Олександр Олексійович; Черненко, Олена Євгенівна; Шаповалова, Ірина Володимірівна (Запорізький державний медичний університет, 2023)
Тестові завдання призначені для підготовки до підсумкової атестації з «Основ фізичної терапії, ерготерапії» студентів 3 медичного факультету освітньо-професійної програми «Фізична терапія, ерготерапія», підготовки бакалавра галузі знань 22 «Охорона здоров’я», спеціальності 227 «Фізична терапія, ерготерапія».
Keywords: фізична терапія; ерготерапія; тести