Основи здорового способу життя. Тема 9. Людина і власне здоров'я : метод. рек. для практ. занять студентів - Ляхова, Інна Миколаївна; Шаповалова, Ірина Володимирівна (Запорізький державний медичний університет, 2019)
Методичні рекомендації призначені для студентів, які навчаються за спеціальністю 227 «Фізична терапія, ерготерапія» ЗВО МОЗ України. Містять базові питання з основ здорового способу життя, вивчення яких передбачено навчальною програмою з дисципліни «Основи здорового способу життя». Мета: охарактеризувати проблеми відношення людини до власного здоров’я.