Терапевтичної стоматологія : зб. тест. завдань для сам. роботи студентів IІІ курсу спец. 221 «Стоматологія» - Смірнова, Ірина Віталіївна; Кокарь, Оксана Олександрівна (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2023)
Пропоновані тести можуть бути використані для оперативного контролю знань студентів протягом навчального року, для підсумкової перевірки знань на випускних іспитах і заліках, що проводяться в тестовій формі.