Практична психологія та педагогіка вищої школи. Частина 2 [навчально-методичний посібник для практичної роботи] - Зарічна, Тамара Пантелеймонівна; Райкова, Тетяна Семенівна (Запорізький державний медичний університет, 2014)
Посібник містить комплекс учбово-методичного забезпечення з практичної психології та педагогіки вищої школи для практичної роботи магістрантів спеціальності 8.12020104 «Технології парфумерно-косметичних засобів» (методичні вказівки для вивчення тем дисципліни, питання до самопідготовки, інформаційні матеріали, завдання для практичної роботи, перелік рекомендованої літератури ). Для магістрантів зі спеціальності 8.12020104 «Технології парфумерно-косметичних засобів»
Keywords: етика; фармація; фармацевтична діяльність