Визначення нейрофізіологічних параметрів h-рефлексу як діагностичного критерію поперево-крижової радикулопатії та їх співвідношення з МРТ - Рунчева, Катерина Андріївна (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2025)
Мета: виявлення нейрофізіологічних параметрів Н-рефлексу у пацієнтів із ПКР та встановлення кореляції отриманих даних з результатами магнітно-резонансної томографії (МРТ).
Keywords: тези доповідей