Сучасні інформаційні технології в навчанні - Третьяк, В. В. (Запорізький державний медичний університет, 2021)
Застосування інформаційно-комп'ютерних технологій в сфері освіти в останнє десятиліття викликає підвищений інтерес у вітчизняній педагогічній науці. Ці технології називають основою сучасної освіти.
Keywords: тези