Русский язык как иностранный: практикум - Гейченко, Катерина Іванівна; Годицька, Людмила Костянтинівна; Дейнега, Вікторія Володимирівна; Зайцева, Марія Олександрівна (Запорізький державний медичний університет, 2018)
Практикум «Русский язык как иностранный» розроблено відповідно до програми 2 курсу ІІ міжнародного факультету спеціальності 7.12020101 «Фармація» російськомовної форми навчання. Мета збірника – формування у майбутніх фахівців-фармацевтів комунікативної компетенції, яка складається з лінгвістичної, професійно орієнтованої та соціально-культурної компетентностей. У збірнику представлено практичні матеріали з мови фаху і соціо-культурної лінії і передбачено роботу в аудиторії під керівництвом викладача. Збірник призначено для іноземних студентів-фармацевтів другого курсу, які вивчають російську мову.
Російська мова як іноземна: практикум