Синтез та фізико-хімічні властивості 3-феніл-8-пропілксантину - Кучеров, Д. В. (Запорізький державний медичний університет, 2022)
Мета роботи. Розробка методики синтезу 3-феніл-8-пропілксантину.
Keywords: тези доповідей