Україна в умовах моделі "суспільства знань": соціально-філософський аспект - Утюж, Ірина Геннадіївна (My University, 2016)
У статті робиться спроба ревізії соціокультурних підстав теперішньої ситуації в Україні, узятих з урахуванням становлення західної інституціональної (освіти, науки й ідеології), соціальної, економічної сфери в умовах постінформаційної доби – «суспільства знань».
Keywords: тези; креативність; «суспільство знань»; інноваційність; постстандартизований розум