До питання про дистанційну освіту студентів медичних вищих навчальних закладів - Губарь, Андрій Олександрович; Бачурін, Георгій Вікторович; Довбиш, Михайло Афанасійович; Довбиш, Ігор Михайлович (Тернопіль:ТНМУ, «Укрмедкнига», 2020)
Кожна країна прагне до економічного і соціального процвітання незалежно від політичних і географічних особливостей. У сучасних умовах, в умовах прискорення та глобалізації соціальних процесів, універсалізації культури, постійного наростання інтенсивності потоків обміну інформацією значно підвищується роль освіти [1,3]. Існує безліч різних шляхів для досягнення цієї мети, однак освіта є основою. Якісна освіта здатна забезпечити студентів знаннями та інструментами, необхідними для розвитку інноваційного мислення, які допоможуть досягти успіху в кар’єрі. Але самі по собі технології не зможуть впоратися з цим завданням. На додаток до традиційних методів навчання впроваджуються сучасні методи [2,4].
Keywords: тези доповідей