Посттравматичні стресові розлади - Михайлов, Борис Володимирович; Чугунов, Вадим Віталійович; Курило, Віталій Олексійович; Саржевський, Сергій Никодимович; Засєда, Юрій Ігорович; Андрух, Павло Георгійович; Васякіна, Лілія Олександрівна; Федак, Богдан Степанович; Заседа, Юрій Ігорович; Бурмака, Надія Петрівна; Андрух, Георгій Павлович; Григорович, Ганна Олександрівна; et al. (Х. : ХМАПО, 2014)
У навчальному посібнику відображено сучасний стан проблеми посттравматичних стресових розладів. Показано їх клінічні ознаки, принципи діагностики, розвитку і перебігу, етіопатогенетичні механізми, принципи терапії і реабілітації хворих на посттравматичні стресові розлади. Навчальний посібник призначений для лікарів-психіатрів, психотерапевтів, наркологів, неврологів, лікарів-психологів / практичних психологів, лікарів медико-соціальних експертних комісій, соціальних працівників, соціальних педагогів, реабілітологів, фахівців у сфері організації охорони здоров’я, соціальної медицини, медицини катастроф.
Keywords: психіатрія; психиатрия