Соціальний мозок: основа природи людини - Іванько, І. О. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2023)
Мета дослідження. Визначення аспектів поняття “соціальний мозок” та основ природи людини.
Keywords: тези доповідей