Оцінка структурно-функціонального стану лівих камер серця методом спекл-трекінг ехокардіографії у жінок в постменопаузі з гіпертонічною хворобою - Соколова, Марина Володимирівна (My University, 2019)
Мета – оцінити поздовжню деформацію (cтрейн) лівого шлуночка (ЛШ) та лівого передсердя (ЛП) у жінок з гіпертонічною хворобою (ГХ) в стані постменопаузи без гіпертрофії міокарда ЛШ.
Keywords: тези доповідей