Підбір оптимальних допоміжних речовин для таблеток броміду 1-(β-фенілетил)-4-аміно-1,2,4-триазолія за впливом на технологічні показники - Синиця, Ю. С.; Парнюк, Наталя Вікторівна (Запорізький державний медичний університет, 2017)
Серед захворювань серцево-судинної системи однією з найбільш поширених є артеріальна гіпертензія (АГ). Підвищення артеріального тиску (вище 140/90 мм/рт.ст.) спостерігається приблизно у 20 – 40 % дорослого населення, при цьому у людей похилого віку частота цього захворювання перевищує 50 %.
Keywords: тези