Особливості дистанційної підготовки студентів вищих навчальних закладів в умовах військового стану - Губарь, О. В.; Губарь, Андрій Олександрович (My University, 2022)
Турбулентність сучасного світу ставить нові вимоги перед освітянами вже третій рік поспіль – спочатку карантинні обмеження через пандемію COVID-19, тепер військові дії на території України. Наслідками загарбницької агресії Росії стали руйнація об’єктів інфраструктури, житлових будівель, закладів суспільного користування, у тому числі і вищих навчальних закладів; понад 7 мільйонів населення змушені виїхати за межі країни, втративши можливість вільного доступу до високоякісних освітянських послуг у звичному форматі.